Последни събития

УВК "Роял Хелена" отплава за своето международно плаване прочети повече
Изпращане на УВК "Роял Хелена" прочети повече
УВК "Роял Хелена" се завръща във Варна прочети повече

Facebook

Галерия

Добре дошли на борда!

Добре дошли в сайта на „ТОП СЕЙЛ” ООД.
Този сайт е преднанзначен за любителите на морските приключения. Тук ще получите информация относно учебно-ветроходния кораб Роял Хелена, на борда на който заедно с лукса на настоящето ще усетите и тръпката от плаването под ветрила, така както са плавали хората в миналото, преди да се появят съвременните моторни кораби.
 

 

Компанията

Фирма „ТОП СЕЙЛ” ООД е създадена през 2007 година с предмет на дейност: корабно - яхтени и яхтено - туристически услуги, обучение по ветроходство, посреднически и агентийски услуги. Тя е собственик на Учебно-ветроходен кораб „Роял Хелена” – тримачтовата баркентина, която има амбицията да се превърне в един от символите на Варна и посланик на добра воля на българската морска идея.
 
В компанията работят специалисти с дългогодишен опит в бранша, готови да дадат всичко от себе си за превръщане в реалност на една мечта, свързана с ветроходството.

 

Дейности

Основната дейност на фирма Топ сейл е запознаване с ветроходството на широк кръг от публика чрез организиране на обучение с продължителност от еднодневно плаване до многодневни рейсове.
 
На борда на баркентината Роял Хелена могат също така да бъдат осъществявани събития като фирмени или частни мероприятия, тиймбилдинг и други, които ще свържат участниците за винаги в общи спомени с морето и платната.
 
Корабът може да бъде чартиран за еднодневни и за по-дълги плавания, като за еднодневните групите могат да бъдат до 100 човека, а при по-дългите плавания до 47 човека. Корабът се чартира с пълен екипаж. Маршрутът на плаването ще се планира по Ваше желание с наша помощ, така че да остави у Вас незабравими спомени за това морско приключение.

 

Мисия

Компанията си е поставила благородната цел да пропагандира плаването под ветрила на хора от всички възрасти, но най-вече да възпитава дух на любов към морето у младите хора. В съвременното забързано ежедневие, наситено с техника и удобства, човек има нужда от отмора и развлечения, коренно различни от тези, които предлага средата около него. Какво по-хубаво от едно запомнящо се плаване с ветроходен кораб, което ще ви зареди с енергия за дълго, ще ви отдели от ежедневните грижи и проблеми, плаване което ще ви направи ревностен любител на ветроходството и морето въобще.