Latest events

read more
read more
A THREE-DAY CRUISE WITH THE SAIL SHIP “ROYAL HELENA” read more

Facebook

Images gallery

Cruises

Cruises on board STV “Royal Helena” during the summer season of 2013:

  1. Varna – Nessebar : (5-hour cruise from Varna to Nessebar)

8h30 – Departure from the Port of Varna. Welcome drink: champagne. Safety drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Different games, the guests learn how to make sailor knots etc. The price includes lunch on board and mineral water /500 ml/. Other drinks may be bought in the bar.

Around 13h30 – Arrival in the Port of Nessebar.

  1. Nessebar – Varna : (5-hour cruise from Nessebar to Varna)

13h30 – Departure from the Port of Nessebar. Welcome drink: champagne. Safety drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Different games, the guests learn how to make sailor knots etc. The price includes lunch on board and mineral water /500 ml/. Other drinks may be bought in the bar.

Around 18h30 – Arrival in the Port of Varna.

  1. Bay of Varna : (2-hour cruise in the Bay of Varna)

10h00 – Departure from the Port of Varna. Sailing in the area of the Bay of Varna and the resorts for 2 hours. There is a drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Music. On board everyone receives one glass of champagne, for the children - a soft drink. Other drinks may be bought in the bar.

12h00 – Arrival in the Port of Varna

The cruise takes place also from 14h00 to 16h00, from 17h00 to 19h00 and from 20h00 to 22h00

  1. Nessebar – Sozopol : (3-hour cruise from Nessebar to Sozopol)

09h00 – Departure from the Port of Nessebar. Safety drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Different games, the guests learn how to make sailor knots etc. Welcome drink: glass of champagne, for the children a soft drink. Other drinks may be bought in the bar.

12h00 – Arrival at Marina Port Sozopol.

  1. Sozopol – Nessebar : (3-hour cruise from Sozopol to Nessebar)

09h30 – Departure from Marina Port Sozopol. Safety drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Different games, the guests learn how to make sailor knots etc. Welcome drink: glass of champagne, for the children a soft drink. Other drinks may be bought in the bar.

12h30 – Arrival in the Port of Nessebar.

  1. Bay of Sozopol : (2-hour cruise in the Bay of Sozopol)

16h00 – Departure from Marina Port Sozopol. Sailing in the area of the Bay of Sozopol for 2 hours. There is a drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Music. On board everyone receives one glass of champagne, for the children - a soft drink. Other drinks may be bought in the bar.

18h00 – Arrival in Marina Port Sozopol,

The cruise thakes place also from 20h00 to 22h00

  1. Bay of Nessebar : (2-hour cruise in the Bay of Nessebar)

15h00 – Departure from the Port of Nessebar. Sailing in the area of the Bay of Nessebar for 2 hours. There is a drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Music. On board everyone receives one glass of champagne, for the children - a soft drink. Other drinks may be bought in the bar.

17h00 – Arrival in the Port of Nessebar.

The cruise takes place also from 10h00 to 12h00, from 17h00 to 19h00 and from 20h00 to 22h00

  1. Varna – Balchik : (3-hour cruise from Varna to Balchik)

10h00 – Departure from the Port of Varna. Welcome drink – a glass of champagne. Safety drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Different games, the guests learn how to make sailor knots etc. The price includes lunch on board and mineral water /500 ml/. Other drinks may be bought in the bar.

13h00 – Arrival in Balchik

  1. Balchik – Varna : (2.5-hour cruise from Balchik to Varna)

14h00 – Departure from Balchik. Safety drill for the passengers, information and tour of the ship. Sailing. Different games, the guests learn how to make sailor knots etc. Welcome drink – a glass of champagne, for the children a soft drink. Other drinks may be bought in the bar.

16h30 – Arrival in the Port of Varna.