Последни събития

УВК "Роял Хелена" се завръща във Варна прочети повече
Трети състезателен етап Сочи - Варна прочети повече
Втори състезателен етап Новоросийск - Сочи прочети повече

Facebook

Галерия

Круизи

Учебно-ветроходен кораб "Роял Хелена" изпълнява следните круизи по график през летните месеци на 2016г:

  1. Варна –Несебър: (5-часов круиз от Варна до Несебър)

8.30ч. – Отплаване от Морска гара Варна. Уелкъм дринк: шампанско. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. На борда са включени обяд по меню и минерална вода в неограничени количества.
Допълнително напитки  - срещу заплащане.

Около 13.30ч. – Пристигане на морска гара Несебър


      2.Несебър - Варна: (5-часов круиз от Несебър до Варна)

13.30ч. – Отплаване от Морска гара Несебър. Уелкъм дринк: шампанско. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. На борда са включени обяд по меню и минерална вода в неограничени количества.
Допълнително напитки  - срещу заплащане.

Около 18.30ч. – Пристигане на морска гара Варна
Круизът се провежда и от 19.30ч. до 23.30ч.

  1. Варна - залив: ( 2-часов круиз във Варненския залив)

20.00ч. – Отплаване от Морска гара Варна. Плаване в района на Варненския залив и комплексите с времетраене 2 часа. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Музика. На борда се предлага 1 чаша шампанско, за децата – безалкохолна напитка.
Допълнително напитки – срещу заплащане.

22.00ч. – Връщане обратно на Морска гара


  1. Несебър - Созопол: (3-часов круиз от Несебър до Созопол)

17.00ч. – Отплаване от Морска гара Несебър. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. 
Уелкъм дринк – чаша шампанско и една безалкохолна напитка. Допълнително напитки – срещу заплащане.

20.00ч. – пристигане в Марина Порт Созопол
Круизът се провежда и от 13.00ч. до 16.00ч.

  1. Созопол - Несебър: (3-часов круиз от Созопол до Несебър)

9.30ч. – Отплаване от Марина Порт Созопол. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. 
Уелкъм дринк – чаша шампанско и една безалкохолна напитка. Допълнително напитки – срещу заплащане.

12.30ч. – пристигане в Несебър.

  1. Созопол - залив: ( 2-часов круиз в Созополския залив)

16.30ч. – Отплаване от Марина Порт Созопол. Плаване в залива с времетраене 2 часа. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Музика. На борда се предлага 1 чаша шампанско, за децата – безалкохолна напитка. Допълнително напитки  - срещу заплащане.

18.30ч. – Връщане обратно на Марина Порт Созопол

  1. Несебър - залив: ( 2 –часов круиз в Несебърския залив)

15.00ч. – Отплаване от Несебър. Плаване в залива с времетраене 2 часа. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Музика. На борда се предлага 1 чаша шампанско, за децата – безалкохолна напитка. Допълнително напитки  - срещу заплащане.

17.00ч. – Връщане обратно в Несебър.
Круизът се провежда и от 17.00ч. до 19.00ч.